Feedback

Ausschreibungen für Mazedonien

Aktuelle Ausschreibungen aus Mazedonien in Landessprache

Ihre Suchergebnisse: Es wurden 196 Bekanntmachungen gefunden. Seite: 1 ( von 20)
  Titel Veröffentlicht Anforderungsfrist Angebotsfrist Suchregion
Вршење на геодетски услуги за потребите на Општина Чаир 31.03.19 22.04.19 Macedonia
Набавка и печатење на рекламен и промотивен материјал 30.03.19 25.04.19 Macedonia
Сервисирање на медицинска опрема 30.03.19 23.04.19 Macedonia
Набавка на Услуги за поправка на видео опрема во ТВ техника 30.03.19 22.04.19 Macedonia
Инструменти и материјали за отворена и лапараскопска хирургија и титаниумски клипси 30.03.19 06.06.19 Macedonia
Набавка на собни климатизери и инвертерски климатизери 30.03.19 22.04.19 Macedonia
набавка на опрема за воспоставување на електронски систем за видео надзор на главните сообраќајници во градот 30.03.19 22.04.19 Macedonia
ХИРУРШКИ КОНЦИ И ИГЛИ СПОРЕД ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА 30.03.19 14.05.19 Macedonia
Книжни пари изработени од полимер со апоенска вредност од 10 денари 30.03.19 15.05.19 Macedonia
Изработка на техничка документција - Проект за водовод за 4(четири) села – Лојане, Опае Ропалце и Виштица – територија на Општина Липково 30.03.19 22.04.19 Macedonia

Вршење на геодетски услуги за потребите на Општина Чаир

Auftragstyp: Dienstleistung
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 22.04.19
Auftraggeber: Општина Чаир

Набавка и печатење на рекламен и промотивен материјал

Auftragstyp: Dienstleistung
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 25.04.19
Auftraggeber: Општина Чаир

Сервисирање на медицинска опрема

Auftragstyp: Dienstleistung
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 23.04.19
Auftraggeber: ЈЗУ-Специјална болница по гинекологија и акушерство „Мајка Тереза„-Скопје

Набавка на Услуги за поправка на видео опрема во ТВ техника

Auftragstyp: Dienstleistung
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 22.04.19
Auftraggeber: ЈРП Македонска Радиотелевизија

Инструменти и материјали за отворена и лапараскопска хирургија и титаниумски клипси

Auftragstyp: Lieferauftrag
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 06.06.19
Auftraggeber: Јавна здравствена установа Универзитетска Клиника за Урологија, Скопје

Набавка на собни климатизери и инвертерски климатизери

Auftragstyp: Lieferauftrag
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 22.04.19
Auftraggeber: ЈРП Македонска Радиотелевизија

набавка на опрема за воспоставување на електронски систем за видео надзор на главните сообраќајници во градот

Auftragstyp: Lieferauftrag
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 22.04.19
Auftraggeber: Општина Кавадарци

ХИРУРШКИ КОНЦИ И ИГЛИ СПОРЕД ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА

Auftragstyp: Lieferauftrag
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 14.05.19
Auftraggeber: Јавна здравствена установа универзитетска клиника за дигестивна хиругија

Книжни пари изработени од полимер со апоенска вредност од 10 денари

Auftragstyp: Lieferauftrag
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 15.05.19
Auftraggeber: Народна банка на Република Македонија

Изработка на техничка документција - Проект за водовод за 4(четири) села – Лојане, Опае Ропалце и Виштица – територија на Општина Липково

Auftragstyp: Dienstleistung
Art der Bekanntmachung: Ausschreibung
Angebotsfrist: 22.04.19
Auftraggeber: Општина Липково